Schitter in de spotlight met Talentvideo.

Jouw gids naar een krachtig video CV!

Beschrijving

Talentvideo is dé app voor het automatisch opnemen van je persoonlijke kwaliteiten. Verbeter je sollicitatiekansen door moeiteloos je professionele verhaal te delen. Creëer een sterke eerste indruk bij werkgevers en laat je unieke talenten stralen. Met Talentvideo sta je in de schijnwerpers van je carrière.

Voordelen

Dankzij onze geavanceerde AI-technologie maken we sollicitatievideo’s gemakkelijker en betaalbaarder dan ooit tevoren. Je hebt geen dure filmstudio’s of professionele videografen meer nodig. Onze automatisering stroomlijnt het hele productieproces, waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt. Of je nu op zoek bent naar nieuwe carrièremogelijkheden, je netwerk wilt uitbreiden of je vaardigheden wilt laten zien, ons platform maakt het mogelijk. Bespaar tijd en geld terwijl je jezelf op de best mogelijke manier presenteert. Ontdek hoe onze innovatieve AI-technologie de wereld van sollicitatievideo’s transformeert. Word de regisseur van je eigen succesverhaal!

Status

Talentvideo bevindt zich momenteel in de werkende fase van een veelbelovend ‘proof of concept’. We zijn verheugd om deze fase te bereiken en zijn toegewijd aan verdere ontwikkeling en innovatie om onze visie te verwezenlijken.

Benodigdheden

Talentvideo, simpelweg met je telefoon te gebruiken, is een essentiële hulpbron voor werkzoekenden. We benadrukken het belang van het informeren van werkzoekenden over deze waardevolle tool bij de uitrol ervan.

Elke 360 graden video geeft een realistische indruk van de werkzaamheden.

Cyril de VroomFounder bij Wij Doen Dingen

De Virtual Reality applicatie verbindt met het internet en is eenvoudig te updaten, zodat alle VR brillen met een druk op de knop voorzien worden van de nieuwste video’s! De 360 graden video’s worden ingeladen vanuit de Cloud.

Lex van SossumManaging Director bij Wij Weten Dingen

Cliënten kunnen een dag virtueel meelopen op een mogelijke werkplek om een passende match te vinden.

Jesper van der MeerPlaatjes- en praatjesmaker

Wil jij jouw organisatie naar een hoger en inclusiever niveau tillen?