Heftruck leren rijden in een virtuele omgeving

Met de Heftruck Simulator stap je gemakkelijk in de wereld van het heftruck rijden. De simulator biedt werkzoekenden de kans om te leren hoe ze een heftruck moeten besturen. Veilig, interactief en zonder extra kosten. Door de verschillende scenario’s en uitdagende situaties een realistische ervaring.

 

Voor veel banen is het kunnen besturen van een heftruck een vereiste. Heftruck leren rijden kan voor werkzoekenden spannend zijn. Het kost tijd en geld, en brengt risico’s met zich mee. Dit zorgt bij werkzoekenden soms voor (te) veel prestatiedruk.

Op de Heftruck Simulator leren werkzoekenden in een virtuele omgeving om op een heftruck te rijden. Zonder extra leskosten. En zonder risico’s op de fysieke werkvloer. Op de simulator kan onbeperkt geoefend worden met manoeuvreren, tillen en laden in diverse scenario’s. Gebruikers verbeteren hun vaardigheden en bouwen zelfvertrouwen op.

Wat is de Heftruck Simulator?

De Heftruck Simulator is een fysieke stellage waarop werkzoekenden kunnen ontdekken hoe het is om op een heftruck te rijden. Ze leren de heftruck besturen en hun vaardigheden verbeteren.

Gebruikers kunnen hun voortgang bijhouden en analyseren. Dankzij gedetailleerde feedback en statistieken kunnen vaardigheden steeds weer worden verbeterd.

De voordelen van de Heftruck Simulator

Gratis onbeperkt oefenen: Werkzoekenden kunnen onbeperkt gratis oefenen. Heftruck rijden wordt daarmee toegankelijker.

Geen risico: Op de simulator kunnen werkzoekenden zonder gevolgen fouten maken. Ze lopen minder risico dan bij fysiek heftruckgebruik.

Meetbare vooruitgang: De simulator biedt de mogelijkheid aan gebruikers om de voortgang bij te houden en te analyseren, en hun vaardigheden dus ook te verbeteren.

Geeft zelfvertrouwen: De succeservaringen van gebruikers vergroten het zelfvertrouwen.

Ontwikkeling van de Heftruck Simulator

Status: klaar voor doorontwikkeling

De eerste versie van de Heftruck Simulator is klaar voor gebruik. Het eerste oefenscenario voor het besturen van een heftruck is volledig ontwikkeld. Bij iedere toekomstige aanschaf van de Heftruck Simulator wordt de applicatie uitgebreid met meer functionaliteiten, scenario’s en opties.

Wat kost het?

De investering voor de Heftruck Simulator is € 9.950,- (inclusief transport en montage).

Met deze investering schaf je niet alleen de simulator aan, maar kunnen we ook werken aan de verdere ontwikkeling van dit product.

Het beschikbare model is gebaseerd op het prototype dat voortkomt uit de samenwerking tussen Weener XL, WSD, IBN en Wij Doen Dingen, onder de vlag van Stichting Stip. Op termijn verwachten we dat een seriematig geproduceerd model ongeveer € 7.500,- zal kosten. Tot die tijd is het huidige model beschikbaar voor een proefrit op het hoofdkantoor van Weener XL.

Wat levert het op?

 • Werkzoekenden krijgen meer zelfvertrouwen door onbeperkt oefenen en succeservaringen.
 • Werkzoekenden hebben meer kans op werk doordat ze een heftruck kunnen besturen.
 • Bij het ontwerp van de Heftruck Simulator is rekening gehouden met mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Bij iedere toekomstige aanschaf wordt de applicatie uitgebreid met meer functionaliteiten, scenario’s en opties.

Wat krijg je?

 • Verrijdbaar modulair framework
 • Heftruck framework panelen
 • 55″ scherm
 • In-game tutorial
 • Basisvaardigheden Heftruck trainingsoftware
 • Fysiek besturingssysteem
 • Impact sensitive heftruck stoel
 • Computer hardware
 • Update-ready
 • Train-the-trainer workshop
Wil jij een proefrit doen op de Heftruck Simulator? Vraag een demo aan

Wil jij jouw organisatie naar een hoger en inclusiever niveau tillen?