Mensen op een speelse wijze boeien voor het rijden in een heftruck.

Stap in de wereld van heftruckrijden met onze geavanceerde heftruck simulator. Deze realistische ervaring biedt gebruikers de kans om veilig en interactief te leren hoe ze een heftruck moeten besturen. Oefen manoeuvreren, tillen en laden in diverse scenario’s. Verbeter je vaardigheden en verhoog de veiligheid op de werkvloer. Of je nu een beginnende bestuurder bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze simulator staat voor je klaar. Start nu en word een meester in heftruckbediening!

Wat is de Heftruck Simultor?

Stel je voor dat je kunt oefenen in een virtuele omgeving zonder de druk van het echte leven. Onze heftrucksimulator biedt deze unieke kans. Je zult de sensatie ervaren van het besturen van een echte heftruck terwijl je je vaardigheden verbetert en zelfvertrouwen opbouwt. Of je nu een beginner bent die nog nooit een heftruck heeft bestuurd of een ervaren bestuurder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze simulator is de ideale tool voor beiden.

Wat kun je met de Heftruck Simulator?

Met onze simulator kun je verschillende scenario’s en uitdagende situaties verkennen in een veilige omgeving. Leer hoe je efficiënt en veilig goederen kunt verplaatsen, obstakels kunt vermijden en scherpe bochten kunt maken. Oefen met het hanteren van diverse ladingen en leer hoe je de stabiliteit van de heftruck kunt behouden tijdens het tillen. Je zult verbaasd zijn over hoe realistisch de simulatie is en hoeveel je in korte tijd zult leren.
Naast het ontwikkelen van je technische vaardigheden, zal onze simulator ook je zelfvertrouwen vergroten. Door te oefenen in een virtuele omgeving kun je fouten maken zonder ernstige gevolgen. Dit stelt je in staat om je zwakke punten te identificeren, ze te verbeteren en jezelf te overtreffen. Je zult merken dat je met elke trainingssessie meer zelfvertrouwen opbouwt, waardoor je klaar bent om met succes de uitdagingen in het echte leven aan te gaan.

Meetbare vooruitgang

Onze simulator biedt ook de mogelijkheid om je voortgang bij te houden en te analyseren. Je kunt je prestaties meten, sterke punten identificeren en werken aan de gebieden die verbetering behoeven. Dankzij gedetailleerde feedback en statistieken kun je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen en jezelf constant verbeteren.

Doorontwikkeling & updates

De eerste versie van de Heftruck Simulator is gereed voor gebruik. Het initiële oefenscenario is volledig ontwikkeld, en bij elke toekomstige aanschaf van een heftrucksimulator zal de applicatie worden uitgebreid met meer functionaliteiten, scenario’s en opties. Daarnaast zullen regelmatige updates volgen met verbeteringen voor elk aspect van de heftrucksimulator. Zo bouwen we gezamenlijk aan een nog completer eindproduct, dit alles voor een fractie van de investeringen!

Wat kost het?

De totaalprijs voor alles wat hierboven is vermeld, bedraagt slechts €9.950, inclusief transport en montage.
We kunnen deze maatschappelijke tarieven aanbieden omdat jouw investering zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van dit product, dat zal worden ingezet om de werkgelegenheid van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten en versterken.
Het beschikbare model is gebaseerd op het prototype dat voortkomt uit de samenwerking tussen WeenerXL, WSD, IBN en Wij Doen Dingen, onder de vlag van Stichting Stip. Op termijn verwachten we dat een seriematig geproduceerd model ongeveer €7.500 zal kosten. Tot die tijd is het huidige model beschikbaar voor een proefrit op het hoofdkantoor van WeenerXL.

Wat krijg je?

  • Verrijdbaar modulair framework
  • Heftruck framework panelen
  • 55″ scherm
  • In-game tutorial
  • Basisvaardigheden Heftruck trainingsoftware
  • Fysiek besturingssysteem
  • Impact sensitive heftruck stoel
  • Computer hardware
  • Update-ready
  • Train-the-trainer workshop

Wil jij jouw organisatie naar een hoger en inclusiever niveau tillen?